Mapa Vesele v1.4.0.0
Mapa Vesele v1.4.0.0
Mapa powstała na podstawie ukształtowania terenu jednego z malowniczych zakątków Ukrainy.
Mapa posiada 18 pól o różnej wielkości i konfiguracji.
Możliwość dokupienia dwóch działek z lasem.
Istnieją dwa jeziora, w których możesz gromadzić wodę dla swojej farmy, a także łowić ryby.
Są przedmioty kolekcjonerskie.
Dziewięć punktów sprzedaży, w których można sprzedać wszystkie standardowe uprawy, a także dodatkowe uprawy, które są obecne na mapie – sklep w centrum wioski, minimarket, dwie windy, kotłownia, dwa punkty sprzedaży słoma i syn we wsi, sprzedający mleko. , punkt sprzedaży roślin okopowych, grzechu, słomy itp.
w różnych standardowych uprawach można uprawiać grykę, groch, mak, gorczycę, lucernę, koniczynę, chmiel, len, marchew, cebulę oraz hodować kaczki i kozy, które dają jaja i mleko.
Produkujemy również takie produkty jak: zboża (pszenica, jęczmień, kukurydza, gryka, groch, owies, soja, sorgo), płatki (pszenica, jęczmień, owies, gryka, groch, soja, sorgo i len).
Na mapie znajdują się: mleczarnia produkująca kwaśną śmietanę, masło czekoladowe, mleko skondensowane, mleko pasteryzowane, mleko w proszku, mleko odtłuszczone, twaróg i twardy ser z koziego mleka; fabryka ziemniaków (produkcja chipsów, frytek, krokietów, sałatek, łódeczek ziemniaczanych, skrobi i przecierów suchych); suszarnię zboża oraz zakład do produkcji zbóż, które po wysuszeniu i oczyszczeniu ziarna.
Tartak może dodatkowo produkować drewno opałowe porąbane i nieobrobione na paletach, płytach wiórowych i OSB. Stolarnia produkuje skrzynie, wanny, ule i palety.
Możesz także kupić kompostownik w sklepie i zaoszczędzić na nawozach. Fabryka do produkcji napojów alkoholowych umożliwia uzyskanie piwa ciemnego i jasnego, spirytusu, wódki, wina gronowego i północnego, kwasu chlebowego, drożdży paszowych.
Delikatesy mięsne produkujące wędliny (gotowane, wędzone na szaro, wędzone), parówki, anchois, szynkę prosciutto, basturmę, wędzone żeberka i mostki, plastry mięsne, a także zakład przetwórstwa mięsnego pozwalający na zdobycie różnorodnych wyrobów mięsnych zwierzęta yasa: kurczak: noga, udo, skrzydło, pierś, mięso mielone; wieprzowina: karkówka, mostek, smalec, polędwica, łopatka, żeberka, udziec przedni, udziec tylny, kość, mięso mielone; wołowina: udziec tylny, udziec przedni, karkówka, polędwica, mięso mielone; jagnięcina: udziec tylny, udziec przedni, karkówka, polędwica, mięso mielone, pierś kaczki i mięso mielone, udziec kozi, mostek i żeberka.
Odnowienie:
Dodano przetwórnię owoców, która produkuje standardowe produkty, takie jak rodzynki i sok winogronowy oraz niestandardowe: dżem północny, sok marchwiowy, sok pomidorowy i sok północny.
Rozszerzona została standardowa produkcja piekarni, która obecnie może produkować nadzienie makowe, rogaliki makowe, rogaliki z konfiturą półobiadową.
Dodano fabrykę konserw, która produkuje ketchup, musztardę, ketchup, majonez i pomidory w puszkach.
Poprawiono widok wody na mapie.
Kilka innych drobnych zmian i poprawek.
Ser-hi-i, dynamofan